Scandinavian Photo
Meld deg på her
Sted: Scandinavian Photo, Kursrom I
Startdato: 06.06.2018 17:00
Sluttdato:06.06.2018 20:30
Påmeldingsfrist: 05.06.2018 17:00
Antall ledige plasser: 15

Fornavn
 *
Etternavn
 *
Pris
 *
E-post
 *
Gjenta e-post
 *
Mobil
 *
Hvilket kamera har du?
 *
Kampanjekode
 
 *
Har du spørsmål?
Kontaktperson for arrangementet:
Scandinavian Photo
Tlf: 21 65 98 40
Streets of Oslo - gatefoto


Gatefoto handler om å fange øyeblikket i det offentlige rom, hvor bildene gjenspeiler en mer eller mindre uredigert virkelighet.

Hvordan lykkes med fotografering i bybildet og det offentlige rom? Hva tar man bilder av, hvilke tilnærminger bruker man, hva er lov og hvordan går man frem? På dette kurset vil du få inspirasjon til å tenke nytt og finne motiver i en klassisk sjanger.

Varighet: 4 timer
Antall plasser: 16
Pris: 1195,-

Innhold

  • Inspirasjonsteori med visning av bilder, generell teori og historie
  • Ut på gata - fra teori til praksis
  • Individuelle tilbakemeldinger
  • Sosialt samvær med erfaringsdiskusjon
  • Etter avsluttet offisielt program inviteres deltakerne til å samles over en matbit eller et glass for å diskutere veien videre og dele erfaringer (ikke inkludert i tidsrammen).


Gatefoto inneholder også elementer av historiefortelling, gjerne med tilsnitt av humor eller et skråblikk på hverdagslige hendelser på gatas teater.

Kurset passer alle – men er særlig godt egnet for deg som ønsker kreativt påfyll og nye, friske tanker om hvordan finne motiver, og å få tent gløden i egen fotografering.

Kurset vil ha fokus på bildets innhold og fotografi som uttrykksform – et område man aldri blir utlært på.

Hva trenger du å ta med?

Ta med eget kamera, minnekort og fulladet batteri.

Forkunnskaper

Vi anbefaler at du har god kjennskap til eget kamera for å få best utbytte av dette kurset.

Sted
Scandinavian Photo sine kurslokaler i Møllergata 4, Oslo.

Ved færre enn 8 påmeldte deltakere avlyses kurset. Avlysning sendes ut senest en uke før kursets dato.Foredragsholder: Trond LindholmTrond Lindholm (53) er en engasjert fotograf, Olympusambassadør, og foredragsholder. Han er en meget god inspirator som er flink til å vektlegge andre aspekter enn det typiske «utstyrspratet» man ofte kan oppleve når fotografer møtes.  Han har blitt en kjent skikkelse for mange i det norske gatefotomiljøet og hans hjertebarn er prosjektet “Streets of Oslo”, hvor han vandrer gatelangs i hovedstaden og tar bilder av mennesker og miljøer.Trond arrangerer jevnlig workshops og foredrag i gatefoto, både rundt omkring i Norge og tidvis internasjonalt. Trond er en mann som evner å inspirere og som deler raust av egne tips og erfaringer, og han har hatt flere utstillinger, -  alene og sammen med andre. Hans bilder er publisert i norske og internasjonale fotoblader og -nettsteder.

www.trondlindholm.com   - Instagram @streets_of_oslo


Scandinavian Photo