Scandinavian Photo
Meld deg på her
Sted: Scandinavian Photo, Kursrom I
Startdato: 19.02.2018 17:00
Sluttdato:19.02.2018 20:30
Påmeldingsfrist: 18.02.2018 17:00

Vi har dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet. Dersom noen melder seg av kurset blir det gjort tilgjengelig plass(er) for påmelding, så følg med videre på kursportalen.
Har du spørsmål?
Kontaktperson for arrangementet:
Scandinavian Photo
Tlf: 21 65 98 40
Streets of Oslo - gatefoto


Gatefoto handler om å fange øyeblikket i det offentlige rom, hvor bildene gjenspeiler en mer eller mindre uredigert virkelighet.

Hvordan lykkes med fotografering i bybildet og det offentlige rom? Hva tar man bilder av, hvilke tilnærminger bruker man, hva er lov og hvordan går man frem? På dette kurset vil du få inspirasjon til å tenke nytt og finne motiver i en klassisk sjanger.

Varighet: 4 timer
Antall plasser: 16
Pris: 1195,-

Innhold

  • Inspirasjonsteori med visning av bilder, generell teori og historie
  • Ut på gata - fra teori til praksis
  • Individuelle tilbakemeldinger
  • Sosialt samvær med erfaringsdiskusjon
  • Etter avsluttet offisielt program inviteres deltakerne til å samles over en matbit eller et glass for å diskutere veien videre og dele erfaringer (ikke inkludert i tidsrammen).


Gatefoto inneholder også elementer av historiefortelling, gjerne med tilsnitt av humor eller et skråblikk på hverdagslige hendelser på gatas teater.

Kurset passer alle – men er særlig godt egnet for deg som ønsker kreativt påfyll og nye, friske tanker om hvordan finne motiver, og å få tent gløden i egen fotografering.

Kurset vil ha fokus på bildets innhold og fotografi som uttrykksform – et område man aldri blir utlært på.

Hva trenger du å ta med?

Ta med eget kamera, minnekort og fulladet batteri.

Forkunnskaper

Vi anbefaler at du har god kjennskap til eget kamera for å få best utbytte av dette kurset.

Sted
Scandinavian Photo sine kurslokaler i Møllergata 4, Oslo.

Ved færre enn 8 påmeldte deltakere avlyses kurset. Avlysning sendes ut senest en uke før kursets dato.Foredragsholder: Trond LindholmTrond Lindholm (53) er en engasjert fotograf, Olympusambassadør, og foredragsholder. Han er en meget god inspirator som er flink til å vektlegge andre aspekter enn det typiske «utstyrspratet» man ofte kan oppleve når fotografer møtes.  Han har blitt en kjent skikkelse for mange i det norske gatefotomiljøet og hans hjertebarn er prosjektet “Streets of Oslo”, hvor han vandrer gatelangs i hovedstaden og tar bilder av mennesker og miljøer.Trond arrangerer jevnlig workshops og foredrag i gatefoto, både rundt omkring i Norge og tidvis internasjonalt. Trond er en mann som evner å inspirere og som deler raust av egne tips og erfaringer, og han har hatt flere utstillinger, -  alene og sammen med andre. Hans bilder er publisert i norske og internasjonale fotoblader og -nettsteder.

www.trondlindholm.com   - Instagram @streets_of_oslo


Scandinavian Photo