Scandinavian Photo
Meld deg på her
Sted: Bosnia-Hercegovina
Startdato: 13.10.2018 09:00
Sluttdato:20.10.2018 17:00
Påmeldingsfrist: 30.09.2018 09:00

Vi har dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet. Dersom noen melder seg av kurset blir det gjort tilgjengelig plass(er) for påmelding, så følg med videre på kursportalen.
Har du spørsmål?
Kontaktperson for arrangementet:
Scandinavian Photo Kurs
Tlf: 21 65 98 40
FOTOREISE: Visuell historiefortelling med Morten Hvaal i Sarajevo.

Møter med mennesker i spennende omgivelser, levende kultur, dramatisk historie og uendelig Balkansk gjestfrihet.

Dette er en workshop for deg som vil lære mer om visuell historiefortelling, og styrke ditt eget personlige fotografiske uttrykk. Sammen med den internasjonalt anerkjente krigsfotografen Morten Hvaal og hans lokale team går reisen i Bosnia fra idéer og observasjon frem til ferdige fotografier utstilt hos Scandinavian Photo i Oslo. Du får individuell oppfølging under og etter workshopen, og bilder og minner for livet.

I Sarajevo bor og arbeider vi i en by som fortsatt bærer menneskelige og materielle merker etter krigens herjinger. Morten Hvaal bodde her på jobb for Associated Press i store deler av de tre årene byen var beleiret og under konstant beskytning. Det han forteller i fotografier og ord er fra en viktig del av moderne europeisk samtidshistorie.

Vi skal fotografere og oppleve intenst. Alle som lærer landet og menneskene der å kjenne blir påvirket. Vi skal leve livet på alt fra små kaféer og barer til gourmet-restauranter man må være «insider» for å finne.

Opplegget er fleksibelt, slik at du kan arbeide med egne prosjekter; vi ordner transport, oversettere og logistikk. Og selvfølgelig blir det alltid noen overraskelser på Balkan. Kanskje får vi til et besøk på en bosnisk korida - en fantastisk blanding av folkefest og oksekamper.

Utstyr og forkunnskaper 
Du vil trenge kamerautstyr og en bærbar PC til redigering av fotografier underveis. Det blir daglige bildediskusjoner, med stor vekt på individuell oppfølging. Du bør kunne grunnleggende fotografering for å få mest mulig ut av kurset. Etter workshopen stilles deltagernes beste bilder ut i lokalene til Scandinavian Photo i Oslo.

Praktisk informasjon
Turforberedelser tas i fellesskap via internett og du vil få invitasjon til en lukket gruppe på Facebook etter at du er påmeldt turen. 

Ta med gyldig pass, reiseforsikring og bankkort. Du behøver ikke visum eller spesielle vaksiner. 

Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen lørdag 13. oktober 2018

Mer informasjon og bilder fra tidligere workshops på https://www.facebook.com/groups/MortenHvaalWorkshops

Varighet
13 - 20 oktober 2018
Antall plasser 15 deltakere pr. tur

Pris
Prisene inkluderer fly tur-retur Oslo felles lokal transport og overnatting på hotell av god internasjonal standard i Sarajevo.

Kr. 14.000 NOK per person i dobbeltrom*.
Kr. 16.000 NOK per person i enkeltrom. 

*Gjelder hvis du skal reise sammenmed en annen påmeldt deltaker. 

Den lokale maten er utmerket,rimelig og variert. 

Ung fotograf? 
Er du ung student/fotograf under 25? Vi gir noen plasser til halv pris til utvalgte unge fotografer. Ta kontakt på mortenhvaalphotos@me.com 

Kursholder


Morten Hvaal har dekket konflikter og historiske begivenheter over hele verden for internasjonale media i snart 30år. Han holder workshops og foredrag om et bredt spekter av temaer innen fotografi, kommunikasjon og arbeid i konfliktområder.

Scandinavian Photo