Scandinavian Photo
Meld deg på her
Sted: Scandinavian Photo
Startdato: 27.03.2019 10:00
Sluttdato:28.03.2019 16:00
Påmeldingsfrist: 15.03.2019 23:00

Vi har dessverre ikke flere plasser ledige på dette arrangementet. Dersom noen melder seg av kurset blir det gjort tilgjengelig plass(er) for påmelding, så følg med videre på kursportalen.
Har du spørsmål?
Kontaktperson for arrangementet:
Scandinavian Photo
Tlf: 21659840
POCP - Phase One Certified Professional

Dette er et sertifiseringskurs som omfatter Phase One sitt kamerasystem og Capture One- programvaren, og passer for digitalteknikere, assistenter og fotografer som bruker Capture One og som har en god forståelse for digital arbeidsflyt.

Sertifiseringen består av tre deler. En forhåndskvalifisering, et hovedkurs og en eksamen. Hovedkurset går over to dager og omfatter alt fra effektiv arbeidsflyt på settet til feilsøking og avanserte Capture One-teknikker. På slutten av kurset er det en sertifiseringseksamen. De som består eksamen får tittelen «Phase One Certified Proffesional» og blir oppført i Phase One sin verdensomspennende POPC-database over sertifiserte profesjonelle brukere.

Fotografer bruker tradisjonelle assistenter, samt mer spesialiserte digitalteknikere eller digitaloperatører. Assistenter og digitalteknikere som er Phase One Certified Professionals har gjennomført et sertifiseringskurs og bestått en eksamen. Fotografer som bruker Phase One-produkter vil mer sannsynlig velge POCP-sertifiserte digitalteknikere for å få mest mulig ut av Phase One-utstyret og programvaren på fotosettet.

POCP-treningsprogrammet er designet for å gi digitalteknikere kunnskapen de trenger for å kunne jobbe med Phase One-kamerasystemer og Capture One-software på selv de mest krevende jobbene, og gi alle fremtidige digitalteknikere, assistenter og fotografer kunnskapen det krever for å være så effektiv som mulig på settet.

Les mer detaljert om kurset her (informasjonen er på engelsk)


Priser:
Sertifiseringskurs: 3.790,-
Resertifisering: 2.890,-
Ny prøve ved stryk: 370,-

Prisen er inkludert alt materiale, samt lunsj. Nye deltakere får også en Capture One Pro-lisens. Deltakere som skal resertifiseres får ikke en lisens. Prisen for Capture One-lisensen kan ikke fjernes fra ny deltaker-prisen.


Scandinavian Photo